HVEM
ER Bygmester René Jensen ApS

Bygmester René Jensen ApS er et lille familiedrevet selskab, som holder til i Hillerød. Hos Bygmester René Jensen ApS udfører vi mange maler og tømrer opgaver, samt hovedentrepriseopgaver.

tilbygning-til-bestående-hus-i-søborg
kontor-indretning

Vores vision

Hos Bygmester René Jensen ApS har Rene været i branchen i næsten 40 år og har beskæftiget sig med renovering af såvel større som mindre opgaver, opførelse af ombygninger samt udført forsikrings opgaver og service for såvel private som boligselskaber. Rene er uddannet tømrer, byggeteknikker og certificeret håndværks taksator.

Maler opgaverne hos Bygmester René Jensen ApS udføres af Anne som nu har 12 års branche erfaring.

Hvorfor skal du vælge Bygmester René Jensen ApS

Du skal vælge Bygmester René Jensens ApS fordi at hos os i  Bygmester René Jensen Aps  står vi i dag med en stærk og sund forretning plantet solidt på markedet for håndværksydelser, hvor vi er leverandør og partner inden for løbende bygningsvedligeholdelse samt om- og tilbygninger.

Bygmester René Jensen ApS har god kvalitet altid topprioritet, og takket være vores fælles kompetencer, mangeårige erfaring og solide kendskab til byggebranchen her hos Bygmester René Jensen ApS skaber vi hver dag værdi for vores kunder hele vejen rundt – fra første møde, til opgaven er løst, og alle er tilfredse.

Hos Bygmester René Jensen arbejder efter vi efter markedspriserne. Det betyder faste priser hver gang – også når vi benytter os af underleverandører til at udføre opgaverne.

Hos Bygmester René Jensen ApS behøver du kun at foretage et enkelt opkald, når væggene skal males, køkkenet renoveres eller vinduerne skal skiftes ud. Kvalitet og service er altid i højsædet.

Ligger arbejdet uden for vores brede kompetencefelt, står vores velkendte samarbejdspartnere altid klar til at hjælpe. Ligesom os arbejder de med faste priser uden tillæg, så dit budget overholdes, og det betyder, at du slipper for selv at kontakte flere forskellige virksomheder, når hjemmet trænger til en opdatering.

istandsættelse-af-badeværelse
vindues-udskiftning

Ingen uforudsete udgifter

Hos Bygmester René Jensen arbejder vi efter markedspriserne. Det betyder faste priser uden tillæg, hver gang – også når vi benytter os af underleverandører til at udføre opgaverne. Nøgleordene er ærlighed og gennemsigtighed.